Ada FC Day 03.10.2009.

Organizacija dr porno gay uženja mušicara u Beogradu, na prelepoj Adi Ciganliji postala je vec tradicija sajta www.musicarenje.com . Da smo vec pristupili pripremama za narednu pastrmsku sezonu, govori i tema Dana Fly Castinga pod nazivom prezentacioni i vodeni zabacaji , što je po našem mišljenju možda i najzanimljivija tema medju svim mušicarima. Realne situacije, kako pravilno prezentovati mušicu, zaobici prepreku, stenu, hot milfs voditi je kroz brzak...

Uprava JP Ada Ciganlija nam je i ovog puta izašla u susret i omogucila nam da što vernije docaramo te situacije. Bilo nam je omoguceno da koristimo jezero i to u delu na kom je inace zabranjen ribolov. Akter glavne uloge, mladi EFFA instruktor Veljko Andric, svo vreme u vodi , cesto i do grudi, svojski se potrudio da vodi ovu prezentaciju bez i jedne greške. Cetrdesetak prisutnih mušicara steklo je utisak da se radi o prekaljenom masteru a ne o mladicu koji je sertifikat EFFA instruktora zaslužio na ovogodišnjem mitingu u Glavaticevu. Znanje koje je mladi instruktor prikazao, ocigledno je rezultat velikog entuzijazma i ljubavi kojom Veljko pristupa mušicarenju uopšte, a njegov potencijal da prenese znanje je ogroman. Sa ovakvim instruktorom nema brige po buducnost Srpskog mušicarenja. Teorija potkovana praksom je ono što krasi Veljka i u to su mogli da se uvere svi prisutni. Ni vremenska prognoza koja je najavljivala kišu i povremeno jak vetar nisu omeli ovo izvanredno druženje. Odlican odziv publike, opuštena atmosfera i vrhunska prezentacija instruktora obeležili su treci oktobar na Adi. Opravdano odsustvo našeg drugog instruktora Ivana Dragojlovica, namece nam obavezu da se vec pripremamo za novu organizaciju slicne manifestacije tokom duge zimske pauze.

Sajt www.muscarenje.com zahvaljuje se dr. Aleksandru Hegedišu, Raci Mitrovicu-Eko Ribarstvo Valjevo i JP Ada Ciganlija , što su nam izašli u susret u vezi lokacije i omogucili lesbian videos ovo druženje.