Paul Arden & Fly Caster na Drini ,Lekcija

Tehnike zabačaja, saveti, trening,...
User avatar
FlyCaster
instructor
Posts: 508
Joined: Wed May 02, 2007 2:15 pm
Location: South Africa
Contact:

Paul Arden & Fly Caster na Drini ,Lekcija

Postby FlyCaster » Sun Aug 02, 2009 11:19 pm

Zbog par likova na ovom sajtu nemoguce je pomenuti Paul Ardena, Sexyloops ili Fly Castera .
Oni odmah skacu iz svojih rupa i tuku iz svih svojih prljavih oruzja.
Ispada da je ovde bogohuljanje ako se spomenu Sexyloops,Flip Flop, +40 m casting, itd ....
Naravno,sve se to radi uz prikrivenu podrsku vlasnika ovog sajta , iz meni zaista nepoznatih razloga.
Oni mogu mene da vredjaju ,ali kad im vratim,Boki odmah brise moje poste i zakljucava thread .
Pa zar se ti bre plasis od njih ili brises moje poste da ih sacuvas od shoka da saznaju ko su i sta su ???? :lol: :lol: :lol:
To je takodje delo jednog od onih likova koji su vec napustili (isterani?) ovaj sajt ,ali se njegovi pomenuti podrepasi i dalje trpe ovde . Covek koji nikoga nikada nije naucio nista u Fly Castingu ,sem uterivanja i podcrtavanja pogresnih navika . Svi njegovi tzv djaci bacaju tako da se upisas od smeha .
Rezultat je da se stotine nasih mladih ribolovaca koji neznaju Engleski lisavaju i sprecavaju da vide i cuju sta je to pravi Fly Fishing i pravi Fly Casting . Sprecavate ih da saznaju da postoji druxzenje na vodi i oko nje bez sujete,mtznje,arogancije ,uvreda i podmetanja .Sprecavate ih da zavole i cuvaju Musicarenje .
Za sve one koji zele da znaju sta se desilo na "najvecoj privatnoj lekciji o Musicarenju,Fly Castingu i ponasanju na Vodi i van Vode " neka prate omrazeni Sexyloops sutra,izlazi Paulova i moja FP ,i neka prate ovaj thread ,ukoliko se i to ne zabrani http://www.sexyloops.co.uk/cgi-bin/theb ... t=10;r=1;&

U medjuvremenu ja zamrzavam svoje clanstvo ovde ,sve dok se ne proteraju,i to javno dobro poznati likovi ,koji su trovaci Srpskog Musicarenja .
Ajd u zdravlje .

User avatar
simpson H
simpson H
Posts: 10173
Joined: Thu Apr 26, 2007 12:09 am
Location: Beograd
Contact:

Re: Paul Arden & Fly Caster na Drini ,Lekcija

Postby simpson H » Mon Aug 03, 2009 12:02 am

Niko nema nikavu podrsku ali ne vredi da ti objasnjavam. Paul Arden i sexyloops su se pominjali bezbrojh puta ali sajt i forum nemaju ulogu da nateraju clanove da nekoga vole ili ne.
Zakljucavam thread koji sam ja zapoceo a ne ti!Dosao sam sa Drine popodne tako da ti nisam ni brisao ni editovao post ali se slazem da je uradjeno u skladu sa pravilima ponasanja na forumu. Moderatori su obavili svoj posao odlicno i nepristrasno!

Problem je sto si ti prolupao brez ikakvog razloga. Postujem svaku tvoju odluku ali i ti da postujes pravila i ne postavljas threadove tamo gde ne pripadaju. Ovo nema veze sa flycastingom vec sa tvojom prevelikom sujetom koja te izjeda. Razlog za to nisam nasao ali nemam nameru ni da ga trazim.

Kao i svaki topic koji nije postavljen u skladu sa onim minimumom pravila foruma, ode ovaj u off. A i sama besmislenost postavljanja ovakvog topica mi nalaze da ga zakljucam jer preti da se na forumu diskutuje o potpuno nebitnim stvarima koje nemaju veze sa musicarenjem. Sa cime imaju veze to znas samo ti!
"A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.


Return to “Flycasting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests