makfly wrote:nepostoi nijedno pravilo ponasanje u musicarenju znaci nije sport
Kao sto sam rekao odmah sledi odgovor u nastavku redom!
makfly wrote: fudbalera udaris sudija svira faul,
Pecas na dve musice gde je dozvoljeno jednom, cuvar svira faul. Pecas sa kontra kukom gde nije dozvoljeno, opet svira faul!
makfly wrote:bacis koplje nagazis liniju nevazi postignuti rezultat, tenis lopta van linije gubis poen ako treba da nabrajam samo recite,
Pecas na varalicu u musicarskom reviru, napisu ti prijavu. Odneses 4 lipljana sa Drine, uhapse te i krivicno odgovaras.
makfly wrote: kod musicarenja nema pravila
Vidis da ipak ima pravila i to jako strogih.
makfly wrote: ja pecam zagazio do kolena dodje neki mental udje do pupka i to bez pardona, ja pecam na suvu musicu on neke strimera ko da baca dubinku,ja stranicni zabacaj on neki svoj zabacaj itd, de su tu pravila molicu lepo
Napadac se taman namesti da sutira, ukliza bek i oduzme mu loptu. Budi majstor pa daj gol (upecaj ribu) kad neko smeta
Koliko bi nam bilo lepo da svaki sut ka golu zavrsi u njemu ili da svaki zabacaj donese ribu u zivotu? Uvek nesto smeta, bekovi, halfovi, strimerasi, golmani, vetar, granje,... Zato i volimo i fudbal i basket i musicarenje,...
makfly wrote:mislite i dalje sta hocete musicarenje nije sport
To je nemoguce izricito tvrditi, jer uvek ima onih poput mene koji misle da jeste sport i onih poput tebe koji misle da nije.
makfly wrote:po meni hobi, zadovoljstvo, inat dokazivanje ko ce bolji i skupli stap ili cekrk da kupi, ko ce scuplju strunu ili prsluk i tako to ide redom.
Jeste i to sto pricas, tako i Nadal nosi bermude koje izvlaci iz bulje, i Ana haljinice da izgleda jos bolje ili Cristiano Ronaldo limun zute kopacke. A da je hobi i zadovoljstvo, jeste i to

"A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.