Tirolac tamo i ovde
-
- fly fisherman
Re: Tirolac tamo i ovde
Ako imas talandaru onda prva Liga.Na zalost nikad nisam jeo ribu ispod saca.
-
- fly fisherman
Tommy Flinston ce te banovati zato sto si pojeo lipljana is Drine.
-
- fly fisherman
Znate li da ovdje nema za kupiti Bolonjeza.Imaju neke teleskopske antene.Ja imam par is 4 dijela 4metra.Samo online.
-
- fly fisherman
Sta je sad?Jesam li kriv sto nikad nisam imao sac ili sto sad nemam Bolonjez?
Epilog: Bolonjez ispod sača
Lipljen je pojeden iz naučnih osnova,pridodate su mu mitske osobine.A ja posmilih da ću produžiti životni vijek za koju desetinu i da ću biti plodan do kraja životnog vijeka
I dalje je aktivan na Drini,ali vjetar je ovih dana neprekidno duvao te kvario ribolov.Konačno kiša!
U USA imas svakakvih štapova i mašinica,vjerujem da pola od toga nije neko riješenje ali valja ubrati koji $

Lipljen je pojeden iz naučnih osnova,pridodate su mu mitske osobine.A ja posmilih da ću produžiti životni vijek za koju desetinu i da ću biti plodan do kraja životnog vijeka

I dalje je aktivan na Drini,ali vjetar je ovih dana neprekidno duvao te kvario ribolov.Konačno kiša!
U USA imas svakakvih štapova i mašinica,vjerujem da pola od toga nije neko riješenje ali valja ubrati koji $

-
- fly fisherman
I'ma svega Ali gdje ja zivim u prodvnicama nema Bolonjeza a ni u Arkanzasu.Ima nekih teleskopa ali to je tesko a I ne treba mi.
Sto se tice plodnosti vazno je da je Cuna tvrda a plodnosti u starijim godinama samo smeta.
Sto se tice plodnosti vazno je da je Cuna tvrda a plodnosti u starijim godinama samo smeta.
-
- fly fisherman
Maric sigurno Smudja sad klepa.
Smudj samo ''Orli'' dolazi u obzir. Krenula je voda pa cemo videti.
-
- fly fisherman
Sta je Orli¿
Ovdje u Memfisu redaju rekordno niske temp3ratyre ali Smudja nema pa ßam mislio o vama.Za Smudja moram vozti na sjever oko 5 sati.
Ovdje u Memfisu redaju rekordno niske temp3ratyre ali Smudja nema pa ßam mislio o vama.Za Smudja moram vozti na sjever oko 5 sati.
-
- fly fisherman
ORLI.
Pa Orli su zenke pred mrest. Samo te hvatam. Izbacim ikru izmesam sa zacinima, suvim sljivama itd i napunim smudja i pecem.
-
- fly fisherman
Portir(Flinston) ce te streljat.
-
- fly fisherman
Sto se Niko ne javlja?